Subsidiescan bij administratiekantoor Roelofsen Ede

Roelofsen, administratiekantoor voor Ede en omgeving weet alles over actuele ondernemerssubsidies. Voor u een voordeel, omdat wij met die kennis veel geld voor u kunnen verdienen. Ondernemers in Nederland krijgen in een aantal gevallen steun van de rijksoverheid, provincies en de Europese Unie. Deze financiële ondersteuning kan verstrekt worden in verschillende vormen. Al deze vormen vallen onder de verzamelterm: subsidies. Het kan hierbij gaan om belastingvoordelen of financiële bijdragen, maar ook om garanties, borgstellingen, kredieten en prijzen. Helaas is het voor een leek moeilijk zoeken in het dichte woud van subsidies en regelingen. Wij laten u door de bomen het bos wel zien met onze subsidiescan.

Administratiekantoor Ede, subsidies startende ondernemers

Bent u een starter en wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor een bepaalde subsidie? Voor startende bedrijven bestaan geen kant-en-klare subsidieregelingen. Wel bevatten een aantal subsidies specifieke voorwaarden, waaraan uw nieuwe bedrijf moet voldoen om in aanmerking te komen voor een bepaalde subsidie. Roelofsen, administratiekantoor in Ede kan u een duidelijk inzicht geven of u recht hebt een bepaalde ondersteuning. Wij kunnen een subsidie ook voor u aanvragen.

Subsidiescan administratiekantoor Ede

Met de subsidiescan van Roelofsen, administratiekantoor in Ede kunt u onderzoeken of uw bedrijf recht heeft op bepaalde subsidies. Deze scan stemmen wij helemaal af op uw specifieke bedrijfssituatie. Op het formulier klikt u hiervoor eenvoudig de juiste keuzevakjes aan. De scan voorzien wij van een samenvatting waaruit blijkt voor welke ondersteuning u eventueel in aanmerking komt.

Meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Vraag hier uw subsidiescan aan.