Salarisadministratie omgeving Ede

Hebt u een bedrijf met personeel op de loonlijst dan dient u een gedegen loonadministratie te voeren. Roelofsen Advies en Administratie verzorgt elke salarisadministratie in Ede en omgeving. U kunt deze voor een deel zelf bijhouden en een deel door ons laten doen. Als u zich wilt ontdoen van deze rompslomp, kunt u uw loonadministratie in zijn geheel bij ons onderbrengen. Wij verzorgen dan tegelijk de digitale jaaraangiften en verwerking en uitgifte van de loonstroken. Kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht.

Onderdelen salarisadministratie Ede en omgeving

Een loonadministratie is een complex geheel van diverse onderdelen. Behalve het op vaste tijden uitbetalen van de lonen en het samenstellen van de loonstroken, moet u aan elk personeelslid een jaaropgave verstrekken. Ook dient u gegevens over uw medewerkers te verschaffen aan de belastingdienst, bedrijfsvereniging, diverse verzekeraars en pensioenfondsen. Deze eindejaar verwerking is een tijdrovende klus die u het beste aan een specialist zoals Roelofsen kunt uitbesteden. Verder bestaat een goede salarisadministratie ook uit een verzuim en verlof registratie en zult u een arbeidsovereenkomst moeten opstellen voor nieuwe werknemers.

Salarisadministratie Ede: afdeling personeelszaken

Bij een middelgrote of grote onderneming is een van de onderdelen van de salarisadministratie een afdeling personeelszaken. Wij kunnen ook dit deel van u overnemen en verzorgen. U ontvangt van ons elke maand de rapportages en wij onderhouden de dossiers van uw medewerkers. Inclusief verzuimdagen, verlofdagen en eventuele aanvullingen in opleidingen.

Hebt u vragen over uw loonadministratie of wilt u een afspraak maken voor overname hiervan? Bel 06 - 30 19 96 36 of 0318 - 75 02 95 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..